L’Escoleta del Mas

L’Escoleta del Mas, ubicada dins les instal.lacions de la Granja Escola la Manreana, obre les seves portes el curs 2019-2020 amb la clara intenció d’oferir al nostre territori un espai de referencia d’innovació educativa a la natura, posant en relleu la necessitat i els beneficis de restablir el contacte entre infantesa, natura i món rural.

-Amb un equip de professionals, que acompanyen integrament el desenvolupament de l’infant com l’accès al currículum educatiu respectant la diversitat del grup i atenent a les necessitats individuals. És per això que la línea pedagògica que oferim s’emmarca dins una mirada preventiva i inclusiva.

veure l’equip

Les instal·lacions

A l’Escoleta del Mas apostem per alternar espais a l’aire lliure, sovint en harmonia  amb animals, on explorar i descobrir l’entorn a través dels sentits i el moviment lliure, en contacte directe amb la natura, observant i gaudint els canvis estacionals, combinats a diari amb confortables espais interiors on la calidesa i l’estètica són clau pel benestar i la calma dels infants